'Picture window'

Voorbeeld van een prachtige overgang van binnen naar buiten in lijn met de wensen van de bewoners.

Van stadswoning naar 'loft'

De bewoners wilden vanuit een aantal kleinere donkere ruimtes een lichte, open en toch warme leefkeuken creƫren.

High Tech Factory

Nanolab, Universiteit Twente

De wens van de opdrachtgever was om een 'werk-gerelateerd' interieur te realiseren op gebied van nanotechnologie en materialen. De uitvergrote structuren van materialen refereren met een knipoog naar de nanotechnologie.

1Twente

Radio- en televisiestudio, Balengebouw, Enschede

De opdrachtgever wilde een open ruimte met respect voor het historisch karakter van het Balengebouw. De graffiti op de muren is mooi zichtbaar gebleven en voor rustig overleg kan men terecht in de tuinkas in het pand.

CeeCee center 

Flexwerken in Enschede

De wens van de opdrachtgever was om verschillende vormen van flexwerken in 1 ruimte samen te brengen. De combinatie de grote werktafels en de 'overlegboxen' met zachte geluiddempende materialen bieden een goede oplossing.

Campinglodge 

Camping Bakkum, Noord-Holland

De opdrachtgever wilde een optimale beleving van het omliggende duinlandschap en een efficiƫnte benutting van de binnenruimte van de lodge. De lodge klimt mee met de glooiing van de duin. Hierdoor ontstaan natuurlijke zones in de woning.

Loft

Binnenstad, Enschede

De bewoners wilden een grootste ruimtelijke beleving in de binnenstad. Hiervoor zijn twee appartementen doorgebroken en met elkaar verbonden.


1Twente

Radio- en televisiestudio, Balengebouw, Enschede

De opdrachtgever wilde een multi-functionele ruimte: opnamestudio & debat-ruimte. De oplossing is gevonden door het ontwerpen van mobiele tribunes.

.